Infodoors - 11

11

Az Ön gyomra is görcsbe rándul a „specifikáció” szótól?

Pályám során számtalanszor láttam, hogyan alakul ki patthelyzet menedzsment és fejlesztőcsapat között: a fejlesztő részletes specifikációt vár, nem üzleti igényeket.

Ön viszont vagy nem akar részletes specifikációt csinálni (mert túl sok idő és fontosabb feladatai vannak), vagy nem is tud.

Miért nem?

Például azért, mert a cége épp átalakul: felvásárolnak egy másik céget, új üzletágat indítanak, kollégákat vesznek fel, folyamatokat szabnak át, tehát 6 hónap múlva újra kéne írni a specifikáció nagyját.

Az is előfordulhat, hogy a végcélt látja (pl. digitalizálná a könyvelést), de az oda vezető részletes utat már nem (pl. mert nem folyik bele a könyvelés napi rutinjába).

Mi a megoldás?

1. Írja össze azt, amit biztosan tud (üzleti igények)

2. Vonjon be tanácsadót, aki már az igények megfogalmazásában is tud segíteni

3. Keressenek közösen olyan ERP-t, ami megfelel a jogszabályi környezetnek és rugalmasan bővíthető

4. Kezdje kicsiben: először csak a számlázást digitalizálja, aztán az egyik üzletág adatfolyamát és szép fokozatosan az egész céget

Ha szeretné, a specifikációt rám bízhatja, így Önnek csak a digitalizáció előnyeit kell élveznie. Írjon egy üzenetet és beszéljünk az üzleti igényeiről.


2020. Május 04.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!