Infodoors - 13

13

A félelem megeszi a profitot.

…És a bevételt.

…És idővel az egész céged.

A te döntéseden múlik, hogy beviszed-e a cégedbe a pánikot… vagy higgadtan meghozod a legjobb döntéseket, átvészeled a mostani időszakot és a lehető legerősebben állsz talpra.

A félelemnek egyetlen ellenszere van: a kontrollod növelése. Amíg sokan a bizonytalan körülményekre és a hisztérikus piacra figyelnek, addig te arra figyelj, amit irányíthatsz:

  • mennyi bevételed lesz A, B, C forgatókönyvben 2 hét múlva, 1 hónap múlva, fél év múlva
  • hogyan kell az éves tervedet módosítanod (és ez milyen döntésekkel jár)
  • milyen fizetéseket ütemezz át
  • milyen kintlévőségeket tudsz idő előtt behajtani
  • átalakítsd-e időszakosan az üzleti modelled (és ha igen, hogyan)

Ezeket a döntéseket csak úgy tudod meghozni, ha forintra pontosan ismered az összes pénzügyi mutatód, majd különböző modellek alapján megbecsülöd a jövőt.

Ebben átmeneti pénzügyi vezetőként szívesen segítek neked: írj rám, kérj tőlem referenciákat és segítek abban, hogy a legjobb döntéseket hozhasd meg.

(Az interim lényege, hogy adott projektre és adott időszakra bízod meg: a lángoló tüzeket tapasztalattal, szakértelemmel és érdemi döntésekkel eloltod.)


2020. Május 06.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!