Infodoors - 15

15

Az igazi vezetők a válságban emelkednek fel.

Céget akkor a legkönnyebb vezetni, ha minden simán megy: a konjunktúra pörgeti az eladásokat, a bull market miatt pénzben úszik a cég, a legjobb munkaerő nálad akar dolgozni.

Na de amikor befékez a gazdaság…

…és azt kell eldöntened, hogy egy komplett üzletágat számolj fel vagy a kollégáid tartsd meg.

Miközben azt számolod, hogy hány hónapig tudod finanszírozni a céged, addig a legtöbb bejegyzés csak annyi segítséget ad, hogy „fel a fejjel” és „hogyan dolgozz home office-ban”.

Neked most nem tippekre van szükséged, hanem megoldásra. Az is „még tegnapra”.

Ilyenkor érdemes egy interim pénzügyi vezetőt megbíznod, aki segít neked átvészelni a leálló gazdaság hónapjait. Megmutatja, hogy pontosan mire van (és mire nincs pénzed) és segít neked forrásokat felszabadítani. Ezután megteszi az összes lépést azért, hogy a céged megússza a csődöt és minél többet tartson meg abból, amit az elmúlt évtizedben felépítettetek.

Az interim menedzser előnye, hogy nem tanácsokat ad, hanem megcsinálja.

Amíg sok konkurensed látszatintézkedésekkel nyugtatja magát, addig te adatokra alapozott lépésekkel megvéded magad, a kollégáid és a céged is.

Ha szeretnél egy interim pénzügyi vezetőt a cégedbe, írj rám, kérj tőlem referenciákat és beszéljünk.


2020. Március 25.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!