Infodoors - 2

A rocksztárok ne Excelezzenek!

Egy 2 milliárd Ft árbevételű cégnél a csoportvezető mérnök túl sok időt töltött el adatrögzítéssel.

Egy ideális cégben egy ilyen szakember 0 percet foglalkozik háttérfolyamatokkal, mert a munkájával előállított érték kimagasló. Ahogyan a fizetése is.

Ő egy rocksztár.

A rocksztárok pedig nem Exceleznek.

Nem azért, mert derogálna nekik (ez a mérnök megcsinálta kötelességtudatból).

Hanem azért, mert ez hatalmas pazarlás. A cég a szuboptimális háttérfolyamataival versenyhátrányba dolgozta magát a piacon, mert nem voltak olyan termelékenyek, amilyenek lehettek volna.

A legijesztőbb az egészben, hogy vezetőként ezt a helyzetet nehéz felismerni: honnan tudhatná, hogy a folyamatokat lehetne javítani? Hiszen ránézésre minden a helyén van és minden elkészül – csak épp lassan és értékes munkaórákat pazarolva.

A megoldás a pénzügyi és adminisztratív folyamatok digitalizálása – és egy ERP, ami mindent számon tart.

A 2 milliárdos cégnél az ERP bevezetése után a csoportvezető visszatérhetett a szakmai munkához, a cég termelékenyebb lett.

Az Ön rocksztárjai is Exceleznek? Írjon rám és nézzük meg, hogyan tehetjük versenyképesebbé az Ön cégét is. (Ha az ERP bevezetése mellett döntene, akkor a 12 hónapos szerződésből 1 hónapot ajándékba kap.)


2020. Április 26.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!