Infodoors - 21

21

Kedves !

Feladvány

A kérdés: megéri-e 100 forintot költeni azért, hogy egy vásárló 50 forintért vásároljon nálunk?

(Költésbe számold bele a cég rezsiköltségeitől kezdve a marketing- és értékesítési költségeken át a teljesítéskor felmerülő elemeket is.)

Sok vezető válasza az, hogy nem.

A legdörzsöltebb vezetők válasza: attól függ.

Attól függ, hogy az a vevő utána hány évig marad a céggel és azalatt hányszor vásárol (vevői élettartamérték), az újbóli vásárlások elérése mennyibe kerül és (például) 3 éves távlatban nézve van-e rajta nyereség.

Vagy attól, hogy éppen készletet söprünk-e ki (és az 50 forintnyi költés minimalizálja a veszteségeket).

Nem 2 darab számot látnak, hanem az összefüggéseket is.

Szerintem egyébként minden vezető dörzsölt – csak nem mindenkihez jutnak el ezek az infók.

Ha nincs percrekész digitális vevői adatbázisod, ahonnan bármikor eléred a vásárlásokat (költési gyakorisággal, nyereséggel, átlagos tranzakciómérettel)… ha nem tudod elérni az aktuális készleteidet… akkor esélyed sincs ilyen szinten átgondolni egy döntést. Ezért hát csak azt látod, hogy 100 forint költséggel szereztél 50 forint bevételt.

Kezdd el digitalizálni a céged folyamatait. Írj rám és segítek már az első lépésektől.


2020. Június 29.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!