Infodoors - 22

22

Te is „még átgondolom” vezető vagy?

Így tudsz gyorsabban jó döntéseket hozni.

A legjobb menedzserek az adatvezérelt döntéshozást vegyítik a 40/70-es szabállyal.

Az adatvezérelt döntéshozás során a „nekem tetszik”, „én azt gondolom” és „úgy érzem” helyett megnézed, hogy mit mutatnak a számok (akár a meglévők, akár a projektáltak). Nyereségesnek tűnik a projekt? Megtérül a beruházás? Kifessük az irodát? Megnézed, mivel lehet lemérni egy-egy döntés eredményét, majd célirányosan adatokat gyűjtesz – és a számok alapján döntesz.

Viszont nem tudsz mindent lemérni és nem tudsz minden adathoz időben hozzáférni. Ez nem vezetői készség kérdése, hanem törvényszerűség: a piacra dobás előtt csak becsülni tudod a termékcsalád sikerét.

Ennek a feloldására jött létre a 40/70-szabály: a döntésedet befolyásoló információk 40-70%-a rendelkezésre állása esetén döntést kell hoznod. Ha 40%-nál kevesebb infó alapján döntesz, rossz döntést kockáztatsz, ha 70%-nál több infóra vársz, akkor versenyelőnyt áldozol fel.

Amikor cégek pénzügyeit és adminisztrációját digitalizálom, akkor valójában vezetőknek segítek, hogy gyorsabban hozhassanak jobb döntéseket: az információgyűjtésed ezáltal nem napokig tart, hanem pár kattintással elérsz bármilyen mutatót a cégedről.

Írj rám, ha szeretnéd felgyorsítani a döntéshozásod.


2020. Június 30.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!