Infodoors - 23

23

Képzeld el, hogy minden megbeszélésen döntést tudsz hozni, mert a pénzügyeid, folyamataid, könyvelésed digitalizálva vannak.

Bármikor eléred akár az okostelefonodról, hogy a cégben „mi merre hány méter”.

Így a „rendben, ezt majd nézzük meg” mondatok helyett (tudod, mit jelent ez: megint hazaviszed a munkát) laptopról vagy a telefonodról meg tudod nézni a döntéshez kellő adatokat – és megalapozottan tudsz dönteni ott helyben.

A digitalizált pénzügyek és adatvezérelt döntéshozás gyümölcsei:

  1. Jobb döntések gyorsabban (te jobb vezető leszel, a céged erősebbé válik).
  2. Nagyobb átláthatóság (nem „érzésből” vagy pontatlan adatok alapján hoztok döntést).
  3. Proaktivitás mind a piacon, mind a cégen belül – mert nem kell megvárnod, amíg „kopogtat a baj”, hanem mindig szemed előtt lesznek az előző hónapokban hozott számok (és látod a trendeket, időben léphetsz).
  4. Értelmes költségcsökkentés – berögzült reflexek („ebből szoktunk vágni”) helyett pontosan látod, hol folyik el ténylegesen a pénz. Így nem fogod a nagy összegeket felemésztő (de nyereséges) termékvonalat visszavágni, helyette a „filléres” (de soha meg nem térülő) költségelemeket tudod kiszedni.
  5. Nagyobb önbizalom.

Folytassam az előnyök sorolását egy megbeszélésen? Írj rám és segítek, hogy pár hónap múlva egy erősebb cégben ébredj.


2020. Július 01.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!