Infodoors - 26

26

Vezetőként ez az egyik legfontosabb képességed.

Hadd mutassam be 2 rövid történettel.

Egy marketingestől megkérdezték, hogy mikorra telik meg egy rendezvény. Ő rövid gondolkodás után azt felelte, hogy május 20-án, 5 nappal a rendezvény előtt. Eljött a dátum és 1 jegy híján telt ház lett (az utolsó jegy pedig elkelt másnap).

Ezzel szemben egy vezető új üzlethelyiséget nyitott 4 éve. Nem volt még nyereséges hónapja, megbecsülni sem tudta, hogy mikor lehet az első profitábilis hónap.

E 2 ember között a legnagyobb különbség az, hogy egyikük képes volt látni a jövőt.

Vezetőként ez a dolgod.

Így tudsz tervezni és jó döntéseket meghozni. Enélkül vakon repülnél, a döntéseidet „hasraütéssel” hoznád meg.

  1. Pontos adatokból kell dolgoznod.
  2. Ezeket bármikor el kell tudnod érni (nem várhatsz 1 hetet egy fontos riportra: pár kattintással lekérdezheted a döntésedhez kellő adatokat)
  3. Ezért képes vagy a számokból kiolvasni a várható jövőt: bevételek, költségek, piaci mozgások, rendezvények megtelése vagy egy befektetés várható megtérülésének időpontja.

Amikor ügyfeleink adminisztrációját és pénzügyeit automatizáljuk (= papír alapú működésről átállunk arra, hogy az okostelefonodon is elérd a céged bármely fontos adatát), akkor a jövőlátási képességedet fejlesztjük. Ha ez érdekel, írj rám.


2020. Július 04.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!