Infodoors - 3

Hogyan készüljön fel a közelgő válságra?

(Nem tudhatjuk előre, hogy tényleg gazdasági válság jön-e, de egyre több mutató valószínűsíti.)

A legtöbb cég gazdasági válság esetén a továbbképzéseket visszafogja, elhalasztja a beruházásokat, visszafogja a reklámköltéseket.

Ezzel a megközelítéssel az a baj, hogy a bevételt hozó tevékenységeket fékezi.

Fenntarthatóbb stratégia a háttérfolyamatok automatizálása.

Nézzünk egy példát.

Ha most külön programban könyvel, másik programmal számláz, rájön egy készletkezelő, van valamilyen nyilvántartás a cég tárgyi és pénzügyi eszközeiről, illetve van még egy pénztárkönyv is…

…akkor könyvelő legyen a talpán, aki ebből időben és gyorsan adóbevallást és beszámolókat készít.

Érdemes ezeket a szoftvereket egy rendszerbe bekötni, digitalizálni és automatizálni. Ezáltal (mondjuk) 3 könyvelő helyett 1 főkönyvelő gyorsabban, egyszerűbben és olcsóbban elvégezheti ugyanazt a munkát. Ráadásul nemcsak időt és pénzt spórol, hanem a hibalehetőségeket is minimalizálja (mert nem több rendszert kell összefésülni, hanem egy rendszerben mindig frissen megvannak a létfontosságú adatok).

Akár jön a válság, akár nem: betonbiztos háttérfolyamatokkal biztonságosabb lesz a cége.

Írjon rám és kezdjük el válságbiztossá tenni a cégét.


2020. Április 27.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!