Infodoors - 31

31

Egyvalamit tudok rólad látatlanul is:

  • nem azért alapítottál céget
  • nem azért építetted a karriered
  • nem azért kelsz fel reggelente tervekkel tele

hogy végül ebédidőben azt mondd az ajtóban várakozó kollégáidnak, hogy „mindjárt megyek”…

„…csak ezt a táblázatot még véglegesítem.”

Hány álmodozó szupervállalkozó válik szorongó Excelemberré!

(Pénzügyesként első kézből látom, ahogy cellák, függvények és véget nem érő oszlopok falják föl egy-egy pályatársam munkaidejét… és végül életét.)

Tudom, hogy vannak olyan nemszeretem-kötelességek, amiket egy cégben muszáj megcsinálni. Hogyne tudnám: a cégvezetőknek pénzügyesként én szoktam szólni, hogy milyen aktuális bevallást készítettünk el vagy épp hova mennyit kell utalnia.

Ettől még az a dolgom, hogy cégeket versenyképesebbé, a bennük dolgozó embereket pedig Excelmentesebbé (és stresszmentesebbé) tegyem azzal, hogy:

  • automatizáljuk az adminisztráció oroszlánrészét
  • ERP-t vezetünk be és így minimalizáljuk a hibákat (duplikációk, elveszett adatok stb.)
  • felgyorsítjuk a céget azzal, hogy minden elérhető az ERP-ből és minden friss (így nem dokumentumok és információk keresgélésével, a nyomtatóhoz rohangálással és fájlverziók összehasonlítgatásával megy a munkaidő)

Így ügyfeleim szupervállalkozók maradhatnak.

Írj rám és segítek neked is.


2020. Augusztus 18.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!