Infodoors - 32

32

Azon dolgozom, hogy egy idő után NE legyél az ügyfelem.

És a legnagyobb megelégedettséggel váljunk el egymástól.

(Az oldalunkon 38 megvalósult projekt után is 0-n áll a reklamációszámláló :)

Amikor elmész egy orvoshoz azért, mert fáj a derekad, akkor egy ideális világban az orvos mindent megtesz azért, hogy önmagát feleslegessé tegye: megszűnjön a derékfájdalmad.

Amikor megállapodunk egy ügyféllel abban, hogy interim pénzügyi vezetője leszek a cégnek… vagy pénzügy-számviteli szolgáltatásokat végzünk neki… akkor jellemzően a pénzügyi és adminisztratív teendők elvégzése mellett fejlesztéseket is viszünk a cégbe.

Tehát nemcsak a cégben, hanem a cégen is dolgozunk.

Általában ilyen fejlesztéseket viszünk végig:

  • ERP bevezetése
  • Pénzügy és adminisztráció digitalizálása
  • …és automatizálása
  • Belső képzések
  • Folyamatkialakítás
  • Nyitott pénzügyi pozíciók betöltése (felmérjük, hogy milyen pénzügyi képességekre van leginkább szüksége a cégnek és megtaláljuk a legjobb jelölteket)

Szóval egy erősebb „pénzügyi immunrendszerrel” rendelkező céget kap vissza az ügyfelünk, mint amivel eljött a „rendelésünkre”.

Egy olyan céget, amelyben ránk MÁR nincs szükség.

Ha ez szerinted is win-win, akkor beszéljünk arról, hogy hogyan tehetjük nálad feleslegessé magunkat.


2020. Augusztus 19.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!