Infodoors - 34

34

Hatalmas versenyelőny lakik az alábbi kérdésben.

(Legtöbben nem teszik fel.)

Így szól:

„Hogyan költhetünk többet egy ügyfél megszerzésére?”

Ellentmond az intuíciódnak.

A legtöbb cég célja, hogy a lehető legkevesebb marketing- és értékesítési költségből szerezzen vevőket.

De ez a rendszer érzékeny. Ha emelkednek a hirdetési árak… vagy változik a makrogazdaság (pl. járvány miatt visszaesik a kereslet)… vagy jön egy szabályozás, akkor rögtön megdől a kényes egyensúly – és a cég máris csak veszteségesen tud új ügyfeleket szerezni.

Ezért a versenyelőnyre törő cég célja, hogy többet tudjon költeni egy vevő megszerzésére úgy, hogy az még megérje neki.

A mozgástér növelésével megnő a biztonsága is.

  1. Tudnod kell, mennyiért szerzel egy ügyfelet. Ezt egy pontos adatokkal megtöltött ERP megmutatja neked. (Ha szeretnél ilyen rendszert, írj rám.)
  2. Növeld az „érintési pontok” hatékonyságát (ha weboldalon szerzel ügyfeleket, akkor jobb szöveggel, erősebb ajánlattal, jobb dizájnnal növeld a hatékonyságot).
  3. Amit lehet, automatizálj, hogy kiszedd a kiszedhető emberi munkaerőt a folyamatból. (Pl. ha egy e-mail elküldésénél nincs hozzáadott értéke annak, hogy ember küldi, akkor küldje ki egy szoftver.)

Hogyan tudsz többet költeni egy ügyfélre?

Válaszold meg ezt a kérdést és növeld a versenyelőnyöd.


2020. Szeptember 05.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!