Infodoors - 37

37

A legsikeresebb ügyfeleimben van egy közös: ösztönösen érzik a nehezen megfogható „halasztási költséget”.

Milyen költségekkel jár az, ha egy döntést nem hozol meg, hanem minden „marad a régiben”? (Még pontosabban: úgy döntesz, hogy nem változtatsz.)

Sokszor úgy tűnik, hogy ez ingyenes. Nincs beruházás, nem veszel fel új embert, nem költesz szolgáltatásra, nincs látható pénzmozgás.

Mégis van, amikor ez drágább.

Képzeld el, hogy egy motoron ülsz, amely 50 km/h-val megy. Ha leveted magad a motorról, annak „költsége”, hogy megütöd magad, míg ha a nyeregben maradsz, az lényegében ingyenes.

Most képzeld el, hogy ugyanezen a motoron ugyanilyen sebességgel egy szakadék felé tartasz (a példa kedvéért nincs időd elrántani a kormányt). Ha leveted magad róla, ugyanúgy megütöd magad (változatlan költség), de ha a motoron maradsz, akkor a szakadékba zuhansz. A halasztás költsége ebben az esetben a halálod.

Amikor ügyfeleim egy ERP bevezetését vagy a cégük pénzügyi rendszerének papírról digitálissá alakítását mérlegelik, akkor nemcsak egy összeget és hónapokig (vagy évekig) tartó bevezetést látnak, hanem számolnak azzal, hogy mennyibe kerülne évtizedes távlatban a versenyképtelenné válás.

Elsősorban nem szoftvert vezetnek be és átszerveznek, hanem versenyképességet őriznek meg.


2020. Szeptember 13.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!