Infodoors - 38

38

5 emberből 1-et csak azért fizetsz, hogy információt keressen elő.

A McKinsey 2012-es adata: a munkavállalók átlagosan napi 1,8 órát (heti 9,3-at) töltenek azzal, hogy a munkájukhoz kellő infót előkeressék.

Az Interact a munkaidő 19,8%-át teszi információkeresésre, az IHS úgy találta, hogy 2002 óta a mérnöki pozíciókban levők 13%-kal több időt töltenek kereséssel. A trend egyértelmű: egyre több az információ, egyre több a keresés.

Ezzel a számmal a legnagyobb gond az, hogy a táblázatok feltúrása, dossziék átnyálazása és általában a keresőmunka nem teremt értéket – de fontos előkészítőmunka. Másképp fogalmazva: a vevőid nem azért fizetnek, hogy dossziékban keresgélj, de néha keresgélned kell ahhoz, hogy kiszolgálhasd őket.

Digitalizációval és automatizációval elérheted, hogy kevesebb időt töltsetek kereséssel és több időt értékteremtéssel. Lehet, hogy most 20%-on áll a „keresési mutató” – ha ezt 17%-ra csökkented le, már azzal havi 4,8 órányi munkaidőt megmentettél.

Ha leszorítod 10%-ra? Havi 40 óra megmentve!

Ha egy 40 fős csapat minden tagja havi 40 óráját megmenti így, az már 1600 óra – mintha felvennél még 10 embert.

Na ezért digitalizálnak cégek, mert ez a fajta versenyelőny kiszorítja a még mindig papír alapon dolgozó cégeket.


2020. Szeptember 14.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!