Infodoors - 4

Jobb internet = 20 000 000 dollár havonta.

400 millió dollárért húztak pár éve egy optikai internetkábelt az Atlanti-óceánon át azért, hogy 5 ezredmásodperccel gyorsabb legyen a válaszidő.

Méregdrága projekt… és nem azért csinálták, hogy gyorsabban lájkolhassunk cicás képeket.

Több tőzsdei stratégia a villámgyors eladásokra és adásvételekre épül. Ebben a világban néhány ezredmásodperc lefaragása havi több tízmillió dollár pluszt jelent.

És Ön még mindig papíron könyvel?

A papírral napokig tart, míg egy számlát előkeres (közben az ügyfél türelmetlen), döcögve frissül a cash-flow, lassú a kintlévőségkezelés, nehézkes a készlet nyilvántartása.

Ezekre az információkra nem napok múlva, hanem azonnal van szüksége, hogy döntéseket tudjon hozni és tervezhessen. Ha baj van, azonnal reagálni kell.

Sőt: talán nem az a legnagyobb baj, ha csontvázak vannak a cégében.

Ijesztőbb, ha ez ki sem derülhet, mert nem lehet kinyitni a képzeletbeli szekrényajtót – eltorlaszolják a papírok.

Ha még mindig papíroktól fuldoklik a könyvelése, akkor most írjon rám és segítek. Az nem lehet érv, hogy „a könyvelőnk papíron szereti”. Sok cégnek 5 ezredmásodperc megér 400 millió dollárt és még egy óceán sem állítja meg őket – Ön a vezető. Digitalizáljon és legyen versenyképesebb.


2020. Április 28.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!