Infodoors - 41

41

Ha egy fekete lyuk is „transzparensebb”, mint a céged működése, akkor kezdhetsz aggódni.

Régi fizikai kihívás a „fekete lyuk információs paradoxon”. Dióhéjban: a fizika törvényei szerint információ nem veszhet el, de a fekete lyukba beeső anyag információja látszólag mégis elvész.

Ha a paradoxont nem oldjuk fel, akkor a modern fizikát alapjaiban kell újragondolni.

Az egyik legígéretesebb elmélet azt mondja, hogy a fekete lyukban levő információ mikroszkopikus „féreglyukakkal” kapcsolatban marad a külvilággal és az információ megmarad.

Ha még a világ egyik legabszurdabb jelensége (a fekete lyuk) is képes megőrizni az információt, akkor egy cégnél sem lehet kifogás az, hogy vezetők információs szempontból úgy operáljanak, mint egy mindent elnyelő fekete lyuk. Vagyis:

  • nincsenek leírva alapvető folyamatok
  • nincs leírt üzleti-, pénzügyi és marketingterv
  • nincsenek rögzítve a célok

Ha ez a vezető elmegy vagy eladná a tulajdonrészét, akkor szembesül vele, hogy a cége eladhatatlan és a pozíciója betölthetetlen. Ez az alacsonyabb vételáron látszódni fog.

Senki nem akar egy olyan céget megvenni, ami nélküled nem működik, mert az infók és folyamatok csak a te fejedben léteznek.

Azért vezetünk be ERP-t és fejlesztünk folyamatokat, hogy a céged átláthatóságát (és ezáltal értékét) megnöveljük.


2020. Október 11.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!