Infodoors - 42

42

„Nem elég hatékonynak lenni, annak is kell látszani.”

Ez a kor egyik legnagyobb hazugsága, amit sosem fogsz így kimondani (szerintem), viszont eszerint élünk. E-mailtől telefonig, telefontól értesítésig, értesítéstől to-do-listáig rohangálunk egész nap…

…és tettél-vettél, mégis alig tudtál haladni.

Képzelj el egy olyan világot, ahol több céget képes vagy vezetni… és gyereket nevelni… és nem felvenni péntek este a telefont… és akár még hivatalt vállalni vagy nonprofit szervezetben önkénteskedni.

Azt gondolnád, hogy az ilyen emberek még nálad is elfoglaltabbak.

Pedig van az a kritikus felelősségmennyiség, ami már nagyobb hatékonyságra kényszerít. Ezért ők delegálnak, automatizálnak és kiszerveznek.

Ismerek egy vezetőt, aki napi 1 órát foglalkozik minden cégével (3 van neki) és reggelente a telefonjára megkapja az általa kiválasztott legfontosabb mérőszámokat (cash-flow, aktuális nyereségesség, megnyert és elvesztett dealek stb.).

Mindig látja a lényeget.

És tud csak a lényeggel foglalkozni.

Ez a vezető te is lehetnél.

Írj rám, beszéljük át, hogy te mit szeretnél látni reggelente a telefonodon és napi hány órát foglalkoznál a cégvezetéssel… és elkezdjük valósággá tenni.


2020. Október 12.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!