Infodoors - 44

44

Ez a majom rugalmasabb nálad.

A Nature-ben publikált tavalyi kutatás szerint különféle majmok (viszonylag) rugalmasan kísérleteznek új stratégiákkal, míg az emberek (viszonylag) sokáig ragaszkodnak a korábban bevált magatartásaikhoz.

Rendben, mit jelent ez az üzleti életben?

  1. Nem vagy annyira rugalmas, mint gondolod.

Ha ezt felismered, már előnnyel indulsz azon vezetőtársaddal szemben, aki azt gondolja, hogy ő rugalmasabb már nem is lehetne.

  1. Vizsgáld felül a „buborékodat”.

Ha azért követsz egy stratégiát, mert „a mi piacunkon ezt így szokás csinálni”, akkor érdemes megvizsgálnod, hogy lehetne-e jobb stratégiát alkotni.

Ne ragaszkodj szoftverhez, marketingstratégiához vagy üzletfelépítéshez csak azért, mert a piacod épp ott tart.

  1. Vonj be tanácsadókat, akik új modelleket hoznak.

A változás kockázatos – főleg akkor, ha járt utat hagysz el járatlanért és egyébként is annyi dolgod van, hogy ki se látszol belőle.

A versenyelőnyöd ilyenkor egy külső szem, például egy tanácsadó. Ha szeretnéd automatizálni az adminisztratív feladataid vagy a pénzügyeidet digitalizálnád, akkor ne a „hol is kezdjem” legyen a kérdésed, hanem az, hogy „vajon Szabolcs vállal most új ügyfeleket?”

Az első lépést tedd meg (vagyis írj rám), a digitális átállásban és rugalmasságban már tudok segíteni.


2020. November 23.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!