Infodoors - 45

45

Szeretném gépekkel elvenni a munkád.

Legalábbis egy részét.

Mutatok néhány példát, hogy megjöjjön az étvágyad:

  • „érintés nélkül” megindul a kintlévőségkezelési folyamatod
  • a raktár, a bolt, a készletkezelő, a számlázás és a könyvelés akkor is szinkronizáltan frissül, ha senki nem nyúl hozzá
  • az aktuális pénzügyi helyzeted úgy láthatod, hogy senkinek nem kellett riportot készítenie (megnyomsz 2 gombot és látod)
  • NAV-biztos a pénzügyed anélkül, hogy külön ellenőrizned kéne (ha bármi hiba van, szól a rendszer)
  • semmilyen adatot nem kell kétszer felvinni (mert a rendszereid össze vannak kötve)

Minél több folyamatot automatizáltál, annál sikeresebb tud lenni a céged.

Az üzleti életben csodált cégek és sztárvezetők (Amazon, Tesla stb.) közös tulajdonsága, hogy ha valamit hatékonyabbá tudnak tenni, akkor nem „majd később foglalkozunk vele”, hanem „még tegnapra”.

Folyamatosan azon dolgoznak, hogy a saját feladataikat automatizálással kiváltsák – azért, hogy új feladatokkal tudjanak foglalkozni. Egységnyi idő alatt többet érnek el.

Képzeld el, hogy 6 hónap múlva a föntiek mindegyike a cégedben munkaóra nélkül is elkészül. Ezzel nehezen behozható versenyelőnyt szereztél.

Most pedig tegyük valósággá: írj rám.


2020. November 24.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!