Infodoors - 46

46

„Bárcsak több papírmunkát végeztem volna” – mondta senki, soha.

Te félsz attól, hogy vezetőként elpazarlod önmagad?

Jól teszed, ha igen.

Az üzleti életben egyfajta fétissé vált a munkamánia. Vezetők dicsekednek a 16 órás munkanapjaikkal.

(Most ne menjünk bele, hogy hány minőségi munkaórát képes egy nap dolgozni egy ember és vajon jó-e a munkamánia.)

Nem mindegy, hogy mivel töltöd azt a 16 (vagy bárhány) órát. Ha 2 órát szöszölsz egy olyan Excel-tábla összerakásával, ami jó szoftverekkel 2 kattintásodba kerülne, akkor 2 órát elpocsékoltál.

Ezek a néhány órák az évek alatt összeadódnak elpazarolt évekké. Céges szinten ez versenyhátrányt, egyéni szinten megbánást jelent.

Te a világot jobbá tevő küldetésedre akarsz fókuszálni, nem a papírmunkára. Ezért szerintem magaddal és a világgal szembeni kötelességed, hogy a munkaóráidat a leghatékonyabban tudd eltölteni. Vagyis: minimalizáld a „papírmunkát” és automatizáld az ismétlődő feladatokat azért, hogy időt nyerj a küldetésednek.

Szerintem a szolgáltatásunk legnagyobb értéke az, hogy vezetőknek teremtjük meg az automatizált céges hátországot azért, hogy ne pazarolják el magukat.

A világnak szüksége van rád és a küldetésedre.

Írj rám és a lehető legtöbb idődet automatizálással felszabadítom.


2020. November 25.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!