Infodoors - 5

A cégvezetés KÖNNYŰ.

Igen, kimondtam. Az elérhető információk alapján meg kell hozni az optimális döntéseket újra és újra és újra.

Akkor miért küszködik annyi vezető? Miért nem tudnak aludni? Miért dolgoznak napi tizensok órákat? Miért érzik azt, hogy ha fél napig nincsenek ott, minden összedől?

Egyszerű: nincs elég információjuk… és ami van, azt is csigalassan kapják. (És sokszor pontatlanul.)

Hány munkaóra megy el azzal, hogy kollégái riportokat írjanak, hogy Ön dönteni tudjon. Értékes munkaórák ezreit fizeti ki azért minden évben, hogy a saját cégét átláthassa. (Gondoljon bele, mi mindent érhetne el, ha ennek a nagyját felszabadíthatnánk.)

Most arra kérem, képzeljen el egy olyan céget, amely „önmagától riportál”. Képzeljen el egy olyan pénzügyet, amivel nem kell küzdeni, mert végre az Ön keze alá dolgozik.

Megnyitja az okostelefonját és azonnal látja a dashboardon a legfontosabb adatokat: árbevétel, cash-flow, profitráta, kintlévőségek, hátralékok, várható bevétel, üzletágak teljesítménye, készletek… és ha üzletágak, ügyfelek vagy épp kollégák teljesítményére kíváncsi, akkor két kattintás múlva látja a friss és pontos adatokat.

Na EZT a céget könnyű vezetni, mert végre nem a döntéselőkészítéssel tölti az idejét, hanem a stratégiával.

Írjon rám és segítek Önnek ilyen céget építeni.


2020. Április 29.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!