Infodoors - 50

50

Ismered az automatizálás „rejtett” előnyeit?

Ha azt mondom neked, hogy „automatizált könyvelés”, akkor álmodból felkeltve sorolod az előnyöket: költségcsökkentés, munkaidő visszanyerése, javuló termelékenység.

Ezek a „slágerelőnyök”.

Vannak viszont legalább ilyen fontos előnyei az automatizálásnak, melyekről kevesebbet beszélünk.

Pedig imádni fogod őket.

Az első:

  1. Folyamatfejlesztésre kényszerít

Minél többet automatizálsz, annál több folyamatot kell tűpontosan leírnod. A szoftverek automatizmusai ezt megkövetelik.

Ezáltal képes vagy észrevenni a könyvelési folyamataidban eddig (esetlegesen) hiányzó láncszemeket, csökkented a hibalehetőségeket és skálázhatóbbá teszed a működésed.

  1. Biztonságosabban tárolod a legérzékenyebb adataid

Az automatizációval kéz a kézben jár a digitalizáció – és a felhő.

Így nemcsak papíron lesz meg a céged vérkeringése (azaz a pénzügyi dokumentumaid), hanem digitálisan is. (Választhatsz teljesen papírmentes működést is.)

Ezzel szinte teljesen kizártad a dokumentumvesztésből fakadó károkat (például egy büntetést) és a keresgélés miatti időveszteségeket. Az adatvédelmi incidensekről nem is beszélve.

Így nyugodtabban tudsz aludni.

Kérlek, lájkold ezt a posztot, hogy minél több cégvezető lássa, hogy miért éri meg a könyvelést és a pénzügyeket automatizálni.


2021. Január 06.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!