Infodoors - 53

53

Mennyire gyors a könyvelésed?

És miért nem gyorsabb?

Aranyláz alakul az egyre gyorsabb és egyre biztonságosabb fizetés körül.

Emlékszel, milyen nagy lépés volt az azonnali átutalás? Pedig ez még csak megelőlegezett azonnaliság, mert a bank továbbra is 2 nap alatt könyvel és véglegesíti a tranzakciót.

A technológia csúcsa jelenleg a 3 másodperc alatt ellenőrzött és véglegesített fizetést nyaldossa (ezt egy blokkláncra alapozott decentralizált protokollal érik el). Szinte már „csak” a széleskörű intézményi adaptáció van hátra.

Mit fog ez jelenteni a cégednek?

Ha a könyvelésed lassú, papír alapú és ide-oda postázod a számlákat, akkor csak idő kérdése, hogy a villámgyors pénzügyi osztállyal dolgozó konkurensed elvegye a piaci részesedésedet. Ez nem pesszimizmus: nézd meg, hogy a webáruházak piacán milyen véres harc folyik a minél gyorsabb kiszállításért és a minél kényelmesebb és gyorsabb fizetési lehetőségekért. Csak idő kérdése, hogy a villámgyors pénzügyekért folyó aranyláz a cégek közötti piacra is betörjön.

Az marad talpon, akinek a pénzügyei gyorsabbak, gyorsabban küld és fogad, gyorsabban könyvel, gyorsabban folyik át partneri hálózatán a cash.

Ha nem fejleszted 21. századivá a könyvelésed, akkor késsel indulsz a pisztolypárbajra.

Írj rám és segítek megnézni a lehetőségeidet


2021. Március 02.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!