Infodoors - 58

58

Mi a legfontosabb feladatod vezetőként?
Szerintem ez:
Évtizedes távlatokban gondolkodva folyamatosan a cég fejlődéséért tenni és a fennmaradását biztosítani.
Jól hangzik, nem?
A valóságban ez életed talán legnehezebb szakmai kihívása.
Nézd meg, hogy a múlt évszázadban hogyan képzelték el a jövőt: 2000-re repülő autók, teleportálás és városok a Holdon.
Először jót mosolygunk, hogy mennyit tévedtek elődeink.
De a mosolyodat letörli a jeges rémület: vezetőként először el kell képzelned a (például) 2030-as évek makrogazdasági környezetét, majd föl kell készítened rá a céged.
Hát… kettőt, de könnyebbet, ugye.
Mi a megoldás?
Szerintem az, ha a lehető legrugalmasabbá teszed a céged.
(Halkan mondom: senki nem tudta, hogy a CoViD épp 2020 elején fog beütni. A krízist a legrugalmasabb cégek tudták a legkönnyebben kezelni.)
Mi abban segítjük ügyfeleinket, hogy a pénzügyeik és könyvelésük rugalmas, modern, 21. századi és krízisálló legyen. Ha változtatni kell, gyorsan tudjanak változni.
Ma már nem lehet kifogás az, hogy „azért lassúak a folyamataink, mert középvállalatnál ez elkerülhetetlen”. Írj rám és megmutatom, hogyan tudsz a 21. századhoz gyorsulni és felkészülni a felkészülhetetlen jövőre.
 
2021. Április 14.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!