Infodoors - 60

60

Mi a következő „ráérünk még vele” pillanatod?
A járvány sok üzleti mítoszt leleplezett.
Nem mondom, hogy ez fájdalommentes volt (nem volt az), de megtörtént.
„A home office nálunk megvalósíthatatlan” mondatból „Végül is sikerült átállnunk otthoni munkavégzésre” lett.
„Ezt a terméket nem lehet online értékesíteni” mondatból „Virtuális sétával, online meetinggel, intenzív kapcsolattartással és jó marketinggel el tudjuk adni” lett.
Sorolhatnánk.
Nem azokról a cégekről beszélek, ahol egy-egy változást tényleg nem lehet megoldani – hanem azokról, ahol korábban is meg lehetett volna, csak nem volt rá szándék. Ami eddig fejlesztési lehetőség volt, az a járvány miatt sok helyen az életben maradás záloga lett.
Na igen, csak a távmunkát, kiszállítást, online értékesítést sokkal könnyebb „békeidőben” 2 év alatt bevezetni (és nem járvány közepén 2 hét alatt).
Vajon mi a következő terület, amit azzal hessegetsz el, hogy még ráérsz?
A lassan évtizedek óta elérhető digitalizáció, amelyről már mindenki bebizonyította háromszor, hogy gyorsabbá, versenyképesebbé, mérethatékonyabbá teszi a céged?
A könyvelésed részbeni (vagy teljes) kiszervezése?
A pénzügyeid automatizálása?
A cégedben levő 20%-nyi tartalék felszabadítása?
Megvárod a következő válság lépéskényszerét… vagy írsz nekem most?
 
2021. Május 17.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!