Infodoors - 7

A könyvelője kicsavarta kezéből a kormányt?

Mielőtt legyintene, hadd tegyek fel 3 kérdést:

  • Előfordult, hogy egy újítást azért nem vezettek be, mert a könyvelő nem akarta az új technológiát? (Láttam már webáruháznál elvérezni az automatikus havi fizetést azért, mert a cég könyvelője nem akart utánajárni a részleteknek.)
  • Érezte már azt, hogy a pénzügyhez kell alkalmazkodni? (Például minden digitális számlát ki kell nyomtatni, mert a könyvelő ragaszkodik a papír alapú könyveléshez.)
  • Ősöreg szoftvernél vagy metodikánál leragadtak azért, mert a könyvelő úgy szokta meg?

Tehát Ön vezeti a céget vagy a könyvelő?

Ha a kényelmeshez, a megszokotthoz, a „papírhoz” ragaszkodik, akkor egy ketyegő bombára ülteti a céget. A robbanás pontos idejét nem tudjuk (mikor jön egy rugalmasabb, digitalizáltabb konkurens) – de az biztos, hogy valamikor robbanni fog.

Vezetőként az egyik legfontosabb feladata, hogy mindig az új és hatékony megoldásokat keresse: automatizált pénzügyi folyamatok, digitális riportálás, mindig friss eredménykimutatások, azonnali döntéshozást lehetővé tevő pénzügyi és cégirányítási rendszer.

Cége nem maradhat a papír rabja.

Ha van hasonló sztorija, írja meg hozzászólásban.

Ha szeretné a pénzügyeit digitalizálni (és visszaszerezni a teljes irányítást), írjon rám.


2020. Január 09.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!