Infodoors - Árak

Árak

Mik a szolgáltatáscsomagok?

Az Ügyfél optimális választása a SmartBooks vagy a SmartFront között. A SmartBooks nem jár induló költséggel. A SmartFront cégspecifikusan alakítja ki az optimális működést, így induló költséggel jár. (max. nettó 6 millió Ft)
A díjak publikusak és 2022. december 31-ig érvényesek. Ezek után legfeljebb a KSH szerinti inflációval kerül növelésre.

Az átállással, bejelentésekkel kapcsolatos könyvelői egyszeri díj nettó 450 ezer Ft.

Level 1

könyvelési csomag 450 ezer Ft/hó/cég, évi 9,6 ezer db számláig. Ebben benne vannak a szoftverhasználati díjak is.

Level 2

vegyes főkönyvi könyvelés. Ezt is lehet automatizálni, de ez már cégspecifikus és ennek függvényében adunk rá egyedi havi díjat, ami akár töredéke is lehet a fenti díjnak.

Level 3

csomag rendszeres havi/negyedéves/éves riportok, ami akár ingyenes is lehet, hogyha automatizáltan generálható. Ebbe a csomagba férhet bele akár az is, hogy a smartbooks teljes havi rögzített tartalmát át lehet tenni SAP-ba, vagy Microsoft NAV, AX-ba, illetve bármilyen más ERP-be.

Egy tipikus cég alap díjcsomagja havi nettó 496 ezer Ft. Ebben benne van a Smartbookson keresztüli könyvelés, bevallások beküldése, havi egyszeri riport megküldése. A díjcsomag tartalmazza a pénteki 1 órás személyes konzultációt is. A díjcsomag a legfeljebb havi 800 db bejövő, kimenő bizonylat teljes feldolgozását biztosíthatja. A vegyes könyvelések közül a béren, adókon, néhány tárgyi eszközön kívül más nincsen. Minden további konzultáció nettó 10 ezer Ft óránként.

Rólunk mondták

Blog

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Kapcsolat

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!