Infodoors - Csapatunk

Csapatunk

 
 

Ésik-Fodor Helén

Közgazdász, szenior könyvelő
A főiskola óta, 15 éve foglalkozom a kkv szektor könyvelésével. Tapasztalatomat egy nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező könyvelőirodában szereztem, ahol csapatjátékosként sok kisebb-nagyobb ügyet oldottam meg. Számos külföldi tulajdonú cég könyvelését, adózását végeztem, illetve végzem a mai napig is.

Számomra a legnagyobb örömet mindig az okozza, hogy egy csapatban jól érzem magam, miközben szakmailag fejlődök és támogatom a cégeimet. Hiszem, hogy tevékenységemmel növelem a praktikus, zökkenőmentes együttműködés lehetőségeit.

Ezt a szemléletet hozom én az infodorshoz!

Tóthné Gál Tímea

Közgazdász, nemzetközi kapcsolatok szakreferens
Multinacionális vállalatoknál szereztem tapasztalatot szállítói számlák feldolgozása, könyvelése, kontrollingja terén. Megismertem a szállítói igényeket és a vállalat különböző részlegeinek (számlázás, kontrolling, informatika) prioritásait. Részt vettem a számlázási programunk fejlesztésében.

Számomra a legnagyobb örömet az okozza, ha a munka végén az egyedi célok összehangolásából egy hatékony együttműködés jöhet létre.

Ezt a szemléletet hozom én az infodorshoz!

 
 
 
 

Ésik András

Tanár, közgazdász, ügyfélszolgálati és értékesítési konzulens
A főiskola óta, közel 15 éve dolgozom ügyfelekkel, értékesítő és ügyfélszolgálati vezető munkakörökben. Egy rövid kitérő alkalmával egy német cégnél szereztem tapasztalatokat a termélésszervezés, a logisztika, a termékfejlesztés és a gyártás területén, melyet nap mint nap manapság is hasznosítok. Ezt követően egy kereskedelmi Banknál kezdtem el dolgozni és dolgozom ma is, innen főleg kkv-k és nagyvállalatok speciális igényeire szabott termékek ismeretét hozom és állítom az ügyfeleink szolgálatába.

Számomra a legnagyobb örömet mindig az okozza, ha az értékesítés nem egy egyirányú, "agresszív" folyamat eredménye volt, hanem az ügyfél egy olyan termékhez jutott a segítségemmel, amire valóban szüksége is volt és segítette őt a napi működése során.

Ezt a szemléletet hozom én az infodorshoz!

Tóth Gábor

Informatikus mérnök, rendszertervező
22 éve ismerem meg különböző cégek/szervezetek üzleti folyamatait, és segítem ezen folyamatok informatikai környezetben történő leképezését. A fejlesztési projektek során sok tapasztalatot szereztem pár fős informatikai csapatok vezetésben, és törekedtem az informatika minél több részterületén elmélyedni. (php, python, arduino, mysql, postgresql, centos, felhasználó környezet).

Számomra a legnagyobb örömet mindig az okozza, ha megismerhetem az adott terület egyedi kihívásait, logikai finomságait. A következő területeken sikerült tapasztalatokra szert tennem: civil szervezetek, kereskedelem, gyártás, állami szereplők, oktatás, és egyház.

Ezt a szemléletet hozom én az infodorshoz!

 
 

Rólunk mondták

Blog

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Kapcsolat

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!