Infodoors - 57

57

Te is „veszélyeztetett felsővezető” vagy?
Mondják, hogy a sikernek nem titka van, hanem ára. Miközben LinkedInen, Instagramon vagy (normális időben) az üzleti konferenciákon mindenki a saját sikerét lobogtatja, az azért fizetett árat nem szokás kirakni az ablakba.
A sikert irigylik tőled.
Az árról sokszor nem is tudnak.
Pedig azt senki nem irigyelné: az 52 éves korban bekopogtató szívinfarktusokat. A vasárnap felvett telefonokat. A brutális negyedév miatti álmatlan éjszakákat. A járvány miatti leépítéseket. A 16 órás munkanapokat.
Tudnád folytatni.
Nézd, nem vagyok coach, sem üzleti tanácsadó, de elég felsővezetővel beszéltem ahhoz, hogy észrevegyem: a kiszámíthatatlanság hatványozza a stresszt.
Mondok pár helyzetet:
❌ döntéselőkészítő anyagot vársz… napokig. És amikor megkapod, nem tudod, hogy mennyire megbízhatók az adatok.
❌ érdemi munka helyett azzal megy az idő, hogy „hol a szerződés”, „miben állapodtunk meg”, „kiment-e a számla”, „kifizették-e”.
❌ alig látsz rá a cash-flow-ra, kintlévőségekre, a következő hetek várható bevételére – pedig sejted, hogy ennek ma néhány gombnyomásnak kéne lennie.
Mi ezeket a bizonytalanságokat szedjük ki a rendszerből. Ügyfeleimen látom, hogy egy komoly szikla legördült a vállukról, ha jobban átlátják a cégüket.
Ha neked is segíthetek, írj rám.
 
2021. Március 25.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!