Infodoors - 43

43

Te büszke vagy arra, hogy multitaskingolsz?

Nem kéne.

Nemcsak nem hatékony, de sokan megkérdőjelezik azt is, hogy egyáltalán létezik-e multitasking. (Nem tudsz több feladatot csinálni egyszerre, hanem gyorsan váltogatsz.)

Nyitva a Messenger.

Csörög a telefon.

Jön egy telefon.

Bekopognak az irodádba.

Írnak egy sms-t.

Ismerős?

A kutatások 2-4 perc közé becsülik azt, amit egy adott feladattal foglalkozni tudsz, mielőtt egy másik feladat (vagy értesítés) megzavar. Emiatt is van az, hogy egy ember a nap során 47%-ban minden máson gondolkodik („elkalandozik a figyelme”), mint amit épp csinál. (Matthew Killingsworth és Daniel Gilbert, Harvard)

Mi a megoldás?

Nem vagyok feljogosítva arra, hogy „bölcselkedjek” és életvezetési tanácsokat adjak arról, hogy ki hogyan kezelje a figyelmét követelő értesítéseket.

Viszont muszáj minimalizálnod a „ha nem vagyok jelen, megáll az élet” jellegű folyamatokat a cégedben. Minél több dolog megy automatikusan, annál hatékonyabban tudsz dolgozni, ennek az útja pedig az automatizáció és a folyamatfejlesztés.

Azért automatizáljuk, digitalizáljuk és szervezzük ki az adminisztrációt és a pénzügyi folyamatokat, hogy minél kevesebb bébiszittelést igényeljen a céged mindennapos működése – így tudod visszanyerni a kontrollt a munkaidőd felett. Írj rám és segítek.


2020. Október 13.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!