Infodoors - 17

17

A digitalizáció eddig opció volt. Mostantól kényszer.

És ezért jelent neked versenyelőnyt:

Te is látod, hogy most még azon pályatársaid is digitalizálják az ügymenetüket, akik eddig állították, hogy az ő cégük „digitalizálhatatlan”.

Eddig a #digitalizáció a „tudom, hogy versenyelőnyt ad, de ráérünk még vele” feladat volt.

Ma az ügymeneted folytonossága és akár a céged túlélése múlik rajta.

A most hirtelen digitalizálásba kényszerült cégek kétféleképp kezelik majd a helyzetet.

  1. Lesznek, akik elszenvedik: irtózatos munkaerőpazarlással a „sötétben tapogatózva” kialakítják a digitális adminisztrációt, az online szerződéskötést és dokumentumkezelést, papír alapúról digitálisra álló könyvelést. Ők rendszerről rendszerre bukdácsolva pazarolják el az értékes hónapokat (és talán veszítik el a piacukat).
  2. És lesznek nyertesek. Ők azonnal készítenek egy digitalizálási és automatizálási stratégiát, ezt szakértőkkel ellenőriztetik, majd a lehető legfájdalommentesebben teszik át kontrollingjukat, könyvelésüket, pénzügyeiket, ügyfélkezelésüket és dokumentumtárolásokat az online térbe.

Szeretném, ha te a digitalizáció nyertesei között lennél.

Ha már elkerülni nem lehet (márpedig nem lehet), akkor csináld a lehető leghatékonyabban. Írj rám és segítek az elindulásban és az átállásban.


2020. Február 15.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!