Infodoors - 24

24

Hogyan találj pénzt a cégben már ma?

Rengeteg vezető 1 nap alatt képes növelni a cég nyereségességét és tőkéjét azzal, hogy ezt a 6 fájdalommentes lépést megteszi:

  1. Nézd át a kiadásokat: van olyan tétel, ami már felesleges? (pl. szoftverelőfizetés, ami 2 éve kellett egy projekthez, azóta nem használjátok, de elfelejtettétek lemondani.)
  2. Nézd át a folyamatokat: tudsz könnyű fejlesztéssel közvetlenül vagy közvetetten pénzt fogni? Pl. ha digitalizálod a számlázást, az munkaórát spórol (közvetett költségcsökkentés), illetve a papírigényt csökkenti (közvetlen).
  3. Nézd át a készleteket és a forgási sebességet. Mennyi tőkéd áll lekötve? Tudsz szoftverrel vagy folyamatfejlesztéssel racionalizálni? Van fölösleges felhalmozás?
  4. Nézd át a kintlévőségeidet: a lejártakat értékeld ki, hogy mi az, ami behajtható (és tárgyald újra az ügyféllel), mi az, ami már nem (add át követeléskezelőnek vagy faktoráltasd).
  5. Nézd át az adóvisszatérítéseket, lehívható pályázati pénzeket, föl nem használt alvállalkozói kereteket.
  6. Nézd át a hiteleket. Van olyan, amit kiválthatsz egy kedvezőbb hitellel?

Ha a pénzügyeidet digitalizáltad és a könyvelésed nagyrészt automatizált, akkor a fenti 6 lépést kb. 2 óra alatt elvégezheted.

Ha szeretnéd, mind a 6 lépésben, mind a digitalizálásban segítek neked – írj rám.


2020. Július 02.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!