Infodoors - 25

25

Miért számolj rezsióradíjat?

Egy cég 1 órára vetített költségeit látod (nemcsak a közvetlen költségeket és járulékokat, hanem például az amortizációt is).

Ezt a te cégedre is ki tudjuk számolni (írj rám). Miért ennyire fontos ez?

  1. Sokkal gyorsabban tudsz árajánlatot készíteni, ha látod, hogy órára vetítve hol van a megtérülési pont.
  2. Jobban tudod beosztani a saját időd. Megéri munkaidőben az a kávémeghívás, az a konferencia, az a 3 órára nyújtott meeting – többet hoz, mint visz?
  3. Pontosabban látod, hogy mely partnereiddel éri meg a legjobban dolgozni – mert nem árbevétel alapján hasonlítod őket össze, hanem képes vagy az egy óra alatt termelt értéket (és szerzett bevételt) nézni.
  4. Látod a lehetőségeket és a veszélyeket. Egy ilyen táblázat mutatja, hogy mely költségekre érzékeny igazán a céged (pl. ha kiugróan magas a telefonköltséged, akkor alternatív csatornákat tudsz nézni: így nem a piaci árak rángatják a céged nyereségességét, hanem proaktívan tompítod a hatásokat).
  5. Látod, hogyan tudsz nyereségesebb lenni.
  6. De azt is látod, ha elérted a plafont (a piac nem fizet többet, a költségek miatt megszűnt a mozgástér), így adott üzletágakból kiszállhatsz.

A rezsióradíjjal mérheted meg a céged pulzusát. Az első 3 jelentkezőnek ezt most díjmentesen kiszámoljuk (írj rám).


2020. Július 03.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!