Infodoors - 51

51

Mi az, amit a könyveléssel „megvásárolsz”?

A legtöbb könyvelő azt mondja neked, hogy… könyvelési szolgáltatásokat.

De ennél sokkal többről van szó:

Biztonságot vásárolsz.

És nyugalmat.

Ezért az utóbbi években a könyvelés egyre nagyobb részét automatizáltuk, mert az automatizációval korábban elképzelhetetlen szintre emelhetjük a biztonságot.

Erre számíthatsz:

  1. Megszűnik az adatvesztés az átfogóbb ellenőrzési folyamatok miatt.
  2. Pontosabbá válnak az adataid. Ha rosszul viszel be egy összeget, ügyfelet, százalékot vagy bármit, akkor a szoftver figyelmeztet téged.
  3. Automatikusan megfelelsz minden aktuális jogszabálynak. A jó automatizáció megvéd a „még a régi szabályozásra emlékeztem” jellegű hibáktól.
  4. Te uralod az adataid. Ha az ügyfeleid személyes adatai és érzékeny pénzügyi dokumentumaid papíron hevernek szerteszét az irodádban, akkor elég 1 rosszakaró, 1 okostelefon és 1 perc – máris könyékig vagy egy adatvédelmi incidensben. Ha a céged pénzügyeit automatizálod és digitalizálod, akkor sokkal védettebb vagy.
  5. Jövőbiztosabbá teszed magad. Egyvalamit mindenkinek megtanított a COVID: vannak olyan fejlesztések, amik nem várhatnak (ilyen a digitalizáció). Automatizáció = nagyobb válságállóság.

Ha szeretnéd növelni a céged biztonságát, akkor írj nekem egy üzenetet.


2021. Január 16.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!