Infodoors - 6

Ön versenyképtelen az Innovációs és Technológiai minisztérium szerint?

Novemberben megjelent a 2030-ig tervező stratégia, amely a kis-és középvállalatok megerősítését célozza.

Kardinális pont az, hogy a hazai cégek versenyképtelenebbek, mint uniós társaik. Ez egy szomorú tény.

Többek közt a termelékenységi mutatók csapnivalók (egy középvállalati termelékenységi mutató átlagosan harmada annak, amit egy nagyvállalat elér), illetve mérsékelt az innováció.

Ez a céges hétköznapokra lefordítva azt jelenti, hogy túl sok idő megy el háttérfolyamatokkal és nem marad elég munkaidő a kutatásra és fejlesztésre. Világmegváltás helyett papírokat tologatunk.

Van abban valami tragikus, hogy Nyugaton egy egyszerű kis kávézó is automatizált folyamatokkal digitálisan dolgozik, nálunk meg milliárdos középvállalatok is lomha szoftverekkel (vagy még rosszabb: kizárólag papíron) küzdenek.

A megoldás a minisztériumi stratégia egyik pontja: erőteljes és kérlelhetetlen digitalizáció.

Ennek első lépése az, hogy Önben meglegyen a szándék: „igen, szeretném a folyamataimat digitalizálni, hogy versenyképesebb legyek”. Ezután a stratégiában, a megvalósításban és az optimalizálásban már tudok segíteni – írjon rám!


2020. Április 30.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!