Infodoors - 1

A cége a munkaidő ~30%-át valószínűleg elpazarolja.

Ez derül ki a McKinsey 2012-es „The social economy” riportjából: egy alkalmazott átlagosan napi 1,8 órát tölt azzal, hogy dokumentumokat keresgél.

Az IDC ugyanezt vizsgálva napi 2,5 órát mért.

A munkaidő túl nagy része megy el az alábbiakkal:

„Hol a számla?”

„Kiküldtük?”

„Befizették?”

„Bevételek hogy állnak?”

„Lejárt?”

„Hol a szerződés?”

„Kifizettük?”

„Hol lehet a jelentés?”

És így tovább.

Feleslegesen eltöltött órák keresgéléssel, utánajárással, adatvadászattal.

Ezek a számok azt jelentik, hogy a munkaidő 30%-ában az Ön kollégái nem bevételt termelő feladatokat végeznek. (A „papírozás” fontos, de nem termelő tevékenység.)

Máshogy fogalmazva: majdnem minden harmadik embert azért fizet, hogy adminisztráljon.

Pedig ma már ezek a folyamatok nagyrészt digitalizálhatók és automatizálhatók (amik meg nem, azok is egyszerűsíthetők). A jövőben csak azok a vállalatok maradnak talpon, amelyek ezt a 30%-nyi elpazarolt munkaidőt vissza tudták nyerni és a kollégáik adminisztrálás helyett termelő feladatokat végeznek.

Kíváncsi arra, hogy az Ön cégében percre pontosan mennyi munkaidőt lehetne megspórolni? Írjon rám és segítek kiszámolni! (Az első 5 jelentkezőt tudom vállalni.)


2020. Április 25.

IGÉNYELJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT MOST!

A 2021.március 22 - május 30. között konzultációt igénylők részére AJÁNDÉK 450.000 Ft!*

*A fenti időszakban a konzultációt követően DÍJMENTESEN biztosítjuk a bejelentésekkel, átállással kapcsolatos könyvelői egyszeri díjat, melynek értéke a nevezett 450.000 Ft.

Igényeljen személyes konzultációt!

Név:
infodors

Város:
2462 Martonvásár, Tátra utca 25.

Mail:

facebook:
Infodors

Felismertük, hogy a jelenlegi technológia mellett megéri már az 1-3 milliárd Ft forgalmú cégek könyvelését kiszervezni. Csapatunk segíti a könyvelés kiszervezhetőségét. Új rendszereik kialakításában veszünk részt. Ott vagyunk az erp bevezetések előkészítési, tervezési, tesztelési, beüzemelési szakaszánál. Akkor is a cégekkel maradunk, amikor már használják az erp-t. Pénzügyeiket, könyvelésüket intézzük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk bele!